diomahi

basa JawaBesut

diomahi
Lingga: (omah)

  1. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diomahi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-griyani

krama
Krama diomahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

): ditunggoni dening kang lanang (tmr. wong wadon);

  1. (dipun-griyani
krama
Krama diomahi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

didalêmi ki) diêdêgi omah, diênggoni;







Kata kunci/keywords: arti diomahi, makna diomahi, definisi diomahi, tegese diomahi, tegesipun diomahi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.