diomahake

basa JawaBesut

diomahake
Lingga: (omah)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diomahake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-griyakakên

krama
Krama diomahake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko diomahake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

griya

krama
Krama diomahake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dalêm ki yêyasan mawa payon kang dianggo dêdunung utawa dianggo kaprêluan liyane;

  1. ditêtutut supaya omah (tmr. kewan)
Kacocogna karo
  • omah-omah, pomahan, somah.







Kata kunci/keywords: arti diomahake, makna diomahake, definisi diomahake, tegese diomahake, tegesipun diomahake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.