diomèlake

basa JawaBesut

diomèlake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦲꦺꦴ (o)ꦩꦺ () (la)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (omèl)

  1. ks diobrolake, diomongake.







Kata kunci/keywords: arti diomèlake, makna diomèlake, definisi diomèlake, tegese diomèlake, tegesipun diomèlake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.