dingonn

basa JawaBesut

dingonn
Lingga: (ngon)

dipunngèn

krama
Krama dingonn
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. diumbar supaya mangan (tmr. kewan);
  2. diulat-ulatake
Kacocogna karo
  • angon.







Kata kunci/keywords: arti dingonn, makna dingonn, definisi dingonn, tegese dingonn, tegesipun dingonn

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.