dindikakake

basa JawaBesut

dindikakake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦤ꧀ (n)ꦢꦶ (di) (ka) (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (dikakake)

  1. pc ki dikandhakake
Kacocogna karo clathu, tutur, kon, andika.







Kata kunci/keywords: arti dindikakake, makna dindikakake, definisi dindikakake, tegese dindikakake, tegesipun dindikakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.