dimot

basa JawaBesut

dimot
Lingga: (mot)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dimot
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunwrat

krama
Krama dimot
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. amot, momot;
  2. dipacak ing layang kabar lsp;
  3. disêbutake ing (layang lsp)
Kacocogna karo
  • amot, momot, ngêmot.







Kata kunci/keywords: arti dimot, makna dimot, definisi dimot, tegese dimot, tegesipun dimot

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.