dilironi

basa JawaBesut

dilironi
Lingga: (liru)

  1. (utawa liron
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dilironi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

linton

krama
Krama dilironi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) gênti, gêgênti;

  1. diijoli;
  2. disulihi, digajuli;







Kata kunci/keywords: arti dilironi, makna dilironi, definisi dilironi, tegese dilironi, tegesipun dilironi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.