diladhug

basa JawaBesut

diladhug Aksara Jawa: ꦢꦶ (di) (la)ꦝꦸ (dhu)ꦒ꧀ (g)
Lingga: (ladhug)

  1. ks diwori turu.







Kata kunci/keywords: arti diladhug, makna diladhug, definisi diladhug, tegese diladhug, tegesipun diladhug

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.