dikuwati

basa JawaBesut

dikuwati
Lingga: (kuwat)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikuwati
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunkiyati, dipunkuwawèni

krama
Krama dikuwati
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. kêlas, kêconggah, kuwagang;
  2. disangga sakabutuhane, dipitulungi pambayare lsp;







Kata kunci/keywords: arti dikuwati, makna dikuwati, definisi dikuwati, tegese dikuwati, tegesipun dikuwati

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.