dikurung

basa JawaBesut

dikurung
Lingga: (kurung)

  1. krama/ngoko didokoki têtêngêr kurung;
  2. (
ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikurung
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunsêngkêr

krama
Krama dikurung
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) dipagêri mubêng, dilêbokake ing kurungan;

  1. pc dipiyara ora olèh lunga-lunga (tmr. tlèdhèk lsp);







Kata kunci/keywords: arti dikurung, makna dikurung, definisi dikurung, tegese dikurung, tegesipun dikurung

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.