dikongkon

basa JawaBesut

dikongkon Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦺꦴ (ko) (ng)ꦏꦺꦴ (ko)ꦤ꧀ (n)
Lingga: (kongkon)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikongkon
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

(diutus ki) dikon mênyang ing ... (nglantarake pakon, têtuku lsp);








Kata kunci/keywords: arti dikongkon, makna dikongkon, definisi dikongkon, tegese dikongkon, tegesipun dikongkon

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.