dikêrsakake

basa JawaBesut

dikêrsakake
Lingga: (kêrsa)
ki

  1. arêp;
  2. dikon
Kacocogna karo
  • kêrsa.







Kata kunci/keywords: arti dikêrsakake, makna dikêrsakake, definisi dikêrsakake, tegese dikêrsakake, tegesipun dikêrsakake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.