dikêrisi

basa JawaBesut

dikêrisi Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦏꦼ ()ꦫꦶ (ri)ꦱꦶ (si)
Lingga: (kêris)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko dikêrisi
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipundhuwungi

krama
Krama dikêrisi
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

diwangkingi ki diwènèhi (diênggoni) kêris;








Kata kunci/keywords: arti dikêrisi, makna dikêrisi, definisi dikêrisi, tegese dikêrisi, tegesipun dikêrisi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.