dikênyam(-i)

basa JawaBesut

dikênyam(-i) Aksara Jawa:
Lingga: (kênyam)

  1. dimamah lan dirasakake (uga ent).








Kata kunci/keywords: arti dikênyam(-i), makna dikênyam(-i), definisi dikênyam(-i), tegese dikênyam(-i), tegesipun dikênyam(-i)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.