didukani

basa JawaBesut

didukani Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦢꦸ (du) (ka)ꦤꦶ (ni)
Lingga: (duka)

  1. ki disrêngêni.








Kata kunci/keywords: arti didukani, makna didukani, definisi didukani, tegese didukani, tegesipun didukani

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.