didhuwiti

basa JawaBesut

didhuwiti Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦝꦸ (dhu)ꦮꦶ (wi)ꦠꦶ (ti)
Lingga: (dhuwit)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didhuwiti
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipun-yatrani

krama
Krama didhuwiti
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dibayar (rêgane, wragade);








Kata kunci/keywords: arti didhuwiti, makna didhuwiti, definisi didhuwiti, tegese didhuwiti, tegesipun didhuwiti

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.