didhawuhake

basa JawaBesut

didhawuhake
Lingga: (dhawuh)
ki

  1. diprentahake;
  2. ak diênyang.







Kata kunci/keywords: arti didhawuhake, makna didhawuhake, definisi didhawuhake, tegese didhawuhake, tegesipun didhawuhake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.