didhèwèk-dhèwèkake

basa JawaBesut

didhèwèk-dhèwèkake Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦝꦺ (dhè)ꦮꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦝꦺ (dhè)ꦮꦺ () (ka)ꦏꦺ (ke)
Lingga: (dhèwèk)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didhèwèk-dhèwèkake
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipunpiyambak (-piyambak)akên

krama
Krama didhèwèk-dhèwèkake
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipisah karo panunggalane (dipilah-pilah).








Kata kunci/keywords: arti didhèwèk-dhèwèkake, makna didhèwèk-dhèwèkake, definisi didhèwèk-dhèwèkake, tegese didhèwèk-dhèwèkake, tegesipun didhèwèk-dhèwèkake

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.