didhèrèk(-ake)

basa JawaBesut

didhèrèk(-ake)
Lingga: ((dhèrèk))

  1. ki diiring (-ake), ditut (-ake);
  2. êngg krama/ngoko diturut, diênut
Kacocogna karo
  • sadhèrèk.







Kata kunci/keywords: arti didhèrèk(-ake), makna didhèrèk(-ake), definisi didhèrèk(-ake), tegese didhèrèk(-ake), tegesipun didhèrèk(-ake)

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.