didadah

basa JawaBesut

didadah
Lingga: (dadah)
krama/ngoko

diginda ki

  1. dipijêti sarta diurut (tmr. bayi);
  2. pc diingêl-ingêl, dipilara, dikalahake nganti ora bisa sambat lsp;







Kata kunci/keywords: arti didadah, makna didadah, definisi didadah, tegese didadah, tegesipun didadah

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.