didêlêng

basa JawaBesut

didêlêng
Lingga: (dêlêng)

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko didêlêng
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipuntingali

krama
Krama didêlêng
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dipriksa, dipriksani ki

  1. ditonton;
  2. ditamatake, diingêtake;
  3. pc dititipriksa (tmr. pagawean lsp)
Kacocogna karo
  • pandêlêng.







Kata kunci/keywords: arti didêlêng, makna didêlêng, definisi didêlêng, tegese didêlêng, tegesipun didêlêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.