diblêg

basa JawaBesut

diblêg Aksara Jawa: ꦢꦶ (di)ꦧ꧀ (b) ()ꦒ꧀ (g)

  1. ks dablêg.








Kata kunci/keywords: arti diblêg, makna diblêg, definisi diblêg, tegese diblêg, tegesipun diblêg

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.