dhokoh

basa JawaBesut

dhokoh krama/ngoko

  1. akèh sarta katon enak ênggone mangan;
  2. ent sêngkut tanpa wigah-wigih (ênggone tumandang).







Kata kunci/keywords: arti dhokoh, makna dhokoh, definisi dhokoh, tegese dhokoh, tegesipun dhokoh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.