dhise

basa JawaBesut

dhise Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi)ꦱꦺ (se)
Lingga: (dhis)

  1. êngg pc pancènane
Kacocogna karo dhin, dhinês.







Kata kunci/keywords: arti dhise, makna dhise, definisi dhise, tegese dhise, tegesipun dhise

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.