dhirèktur

basa JawaBesut

dhirèktur Aksara Jawa: ꦝꦶ (dhi)ꦫꦺ ()ꦏ꧀ (k)ꦠꦸ (tu) (r)

krama/ngoko

  1. (Wl) kêpala (pangrèh)ing pamulangan, dhepartêmèn lsp.








Kata kunci/keywords: arti dhirèktur, makna dhirèktur, definisi dhirèktur, tegese dhirèktur, tegesipun dhirèktur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.