dhawahan

basa JawaBesut

dhawahan Aksara Jawa: (dha) (wa) (ha)ꦤ꧀ (n)

  1. êngg
krama
Krama dhawahan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

dhawuhan (bêndungan).








Kata kunci/keywords: arti dhawahan, makna dhawahan, definisi dhawahan, tegese dhawahan, tegesipun dhawahan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.