dhatêng

basa JawaBesut

dhatêng

krama
Krama dhatêng
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. têka;
  2. mênyang;
  3. marang;
  4. êngg têkan;







Kata kunci/keywords: arti dhatêng, makna dhatêng, definisi dhatêng, tegese dhatêng, tegesipun dhatêng

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.