dhasi

basa JawaBesut

dhasi Aksara Jawa: (dha)ꦱꦶ (si)

krama/ngoko

  1. (Wl) (dhasi klawèr, dhasi kupon, dhasi sêtrik) ewoning panganggo pacakan awujud sutra lsp. kaubêdake ing gulon kêmejan.








Kata kunci/keywords: arti dhasi, makna dhasi, definisi dhasi, tegese dhasi, tegesipun dhasi

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.