dhêngkul

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

dhengkul ꦝꦼ (dhê) (ng)ꦏꦸ (ku)ꦭ꧀ (l)

krama/ngoko

  1. jêngku ki ros-rosaning sikil antarane pupu karo kempol (kang kaprênah ngarêp);








Kata kunci/keywords: arti dhêngkul, makna dhêngkul, definisi dhêngkul, tegese dhêngkul, tegesipun dhêngkul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.