dadi tutuhan

basa JawaBesut

dadi tutuhan Aksara Jawa: (da)ꦢꦶ (di) (_)ꦠꦸ (tu)ꦠꦸ (tu) (ha)ꦤ꧀ (n)

  1. (têtahan
krama
Krama dadi tutuhan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

) ditutuh ing akèh.







Kata kunci/keywords: arti dadi tutuhan, makna dadi tutuhan, definisi dadi tutuhan, tegese dadi tutuhan, tegesipun dadi tutuhan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.