dêdalêm

basa JawaBesut

dêdalêm Aksara Jawa: ꦢꦼ () (da) ()ꦩ꧀ (m)
Lingga: (dalêm)

  1. ki omah-omah (dêdunung, manggon);








Kata kunci/keywords: arti dêdalêm, makna dêdalêm, definisi dêdalêm, tegese dêdalêm, tegesipun dêdalêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.