cuwèr

basa JawaBesut

cuwèr krama/ngoko

  1. ora kênthêl;
  2. èncèr bangêt;
  3. pc ora kênthêl (bêning) tmr. kopi utawa tèh.







Kata kunci/keywords: arti cuwèr, makna cuwèr, definisi cuwèr, tegese cuwèr, tegesipun cuwèr

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.