cukur

basa JawaBesut

cukur Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦏꦸ (ku) (r) krama/ngoko

  1. paras ki rêrêsik rambut nganggo lading;







Kata kunci/keywords: arti cukur, makna cukur, definisi cukur, tegese cukur, tegesipun cukur

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.