cugêtan atèn m

basa JawaBesut

cugêtan atèn m Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu)ꦒꦼ () (ta)ꦤ꧀ (n) (_) (ha)ꦠꦺ ()ꦤ꧀ (n) (_)ꦩ꧀ (m)
Lingga: (cugêt)

  1. . (-manah
krama
Krama cugêtan atèn m
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

)







Kata kunci/keywords: arti cugêtan atèn m, makna cugêtan atèn m, definisi cugêtan atèn m, tegese cugêtan atèn m, tegesipun cugêtan atèn m

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.