cucul

basa JawaBesut

cucul

  1. krama/ngoko lukar ki ucul (ngrucat) panganggo;
  2. krama/ngoko ngêtokake dhuwit, upama cucul wragad.







Kata kunci/keywords: arti cucul, makna cucul, definisi cucul, tegese cucul, tegesipun cucul

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.