cucalan

basa JawaBesut

cucalan Aksara Jawa: ꦕꦸ (cu) (ca) (la)
Lingga: (cucal)

  1. pc
krama
Krama cucalan
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wayangan.







Kata kunci/keywords: arti cucalan, makna cucalan, definisi cucalan, tegese cucalan, tegesipun cucalan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.