cingir

basa JawaBesut

cingir krama/ngoko

  1. irung sarta lambe dhuwur tmr. kewan;
  2. ks cangkêm.







Kata kunci/keywords: arti cingir, makna cingir, definisi cingir, tegese cingir, tegesipun cingir

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.