basa JawaBesut

cere krama/ngoko

  1. (utawa ceremende) araning kewan bangsaning coro cilik;
  2. nistha, asor, arahan.








Kata kunci/keywords: arti cere, makna cere, definisi cere, tegese cere, tegesipun cere
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.