basa JawaBesut

cat Aksara Jawa: (ca)ꦠ꧀ (t) krama/ngoko

  1. katêrangan lêpasing wêktu sakêplasan;







Kata kunci/keywords: arti cat, makna cat, definisi cat, tegese cat, tegesipun cat

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.