Tuduhaké menu pokok

basa JawaBesut

cas Aksara Jawa: (ca)ꦱ꧀ (s)

  1. pc katêranganing mancas;








Kata kunci/keywords: arti cas, makna cas, definisi cas, tegese cas, tegesipun cas
  sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org