basa JawaBesut

cas Aksara Jawa: (ca)ꦱ꧀ (s)

  1. pc katêranganing mancas;








Kata kunci/keywords: arti cas, makna cas, definisi cas, tegese cas, tegesipun cas
  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.