cariyos

basa JawaBesut

cariyos

krama
Krama cariyos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. carita;
  2. kandha.







Kata kunci/keywords: arti cariyos, makna cariyos, definisi cariyos, tegese cariyos, tegesipun cariyos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.