cangkêm karut

basa JawaBesut

cangkêm karut Aksara Jawa: (ca) (ng)ꦏꦼ ()ꦩ꧀ (m) (ka)ꦫꦸ (ru)ꦠ꧀ (t)
Lingga: (karut)

  1. ks nggragas, apa-apa dipangan.








Kata kunci/keywords: arti cangkêm karut, makna cangkêm karut, definisi cangkêm karut, tegese cangkêm karut, tegesipun cangkêm karut

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.