cangkêm

Basa JawaBesut

PangucapanBesut

Tembung aranBesut

cangkem krama/ngoko

tutuk ki

  1. perangan angganing manungsa utawa kewan sing dianggo mêmangan lan gunêman;
  2. ks gunêm, kandha;







Kata kunci/keywords: arti cangkêm, makna cangkêm, definisi cangkêm, tegese cangkêm, tegesipun cangkêm

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.