cabang

basa JawaBesut

cabang (Wl) krama/ngoko

  1. êngg cawang, pang;
  2. pakumpulan (toko lsp) sing dadi panging pakumpulan (toko lsp) gêdhe.







Kata kunci/keywords: arti cabang, makna cabang, definisi cabang, tegese cabang, tegesipun cabang

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.