butuh

basa JawaBesut

butuh

ngoko
Krama [[{{{1}}}]]
Ngoko butuh
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. njêjaluk marang;
  2. (utawa kabutuhan apa-apa sing pêrlu dianggo (dipigunakake lsp);







Kata kunci/keywords: arti butuh, makna butuh, definisi butuh, tegese butuh, tegesipun butuh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.