bruwêt

basa JawaBesut

bruwêt krama/ngoko

  1. ora cêtha pandêlênge;
  2. ent kuwur, susah.







Kata kunci/keywords: arti bruwêt, makna bruwêt, definisi bruwêt, tegese bruwêt, tegesipun bruwêt

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.