brul-brulan

basa JawaBesut

brul-brulan

  1. pc mbrubul, brol-brolan.








Kata kunci/keywords: arti brul-brulan, makna brul-brulan, definisi brul-brulan, tegese brul-brulan, tegesipun brul-brulan

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.