brêntos

basa JawaBesut

brêntos

  1. êngg
krama
Krama brêntos
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

brênti.








Kata kunci/keywords: arti brêntos, makna brêntos, definisi brêntos, tegese brêntos, tegesipun brêntos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.