brêngos

basa JawaBesut

brêngos krama/ngoko

  1. rawis ki rambut ing sadhuwuring lambe.








Kata kunci/keywords: arti brêngos, makna brêngos, definisi brêngos, tegese brêngos, tegesipun brêngos

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.