borèh

basa JawaBesut

borèh krama/ngoko

  1. konyoh ki campuraning atal, kêmuning, pandhanwangi lsp dianggo blonyo awak.








Kata kunci/keywords: arti borèh, makna borèh, definisi borèh, tegese borèh, tegesipun borèh

  Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.